2022 m. Sportavimo lauke tendencijos

21/02/2022
Outdoor gym equipment

Po poros pastarųjų metų visi nekantraujame pasveikinti, kai nors ir lėtesniu tempu, tačiau imame grįžti į įprastą gyvenimą. Nors treniruoklių ir sporto salės vis dar turi sunkumų grįžtant į ankstesnę situaciją, lauko sporto įrenginiai ir treniruokliai atsidūrė priešakyje, pasiūlius daugybę naujų įrenginių ir naujovių, užvaldančių pasaulio parkus bei vaikų žaidimų aikšteles.

Nors 2021 m. įdiegta keletas puikių patobulinimų lauko treniruoklių srityje, mes taip pat iš naujo atradome savo aistrą ir meilę išbandytiems bei pasitvirtinusiems įrenginiams, kurie išlaikė laiko išbandymą ir toliau traukia naujų naudotojų bei, kaip sakome, ragina žmones išeiti į lauką.

Pažvelkime į kai kurias 2022 m. lauko sporto treniruoklių tendencijas!

Treniruotės su svoriais

„Sisu“ yra suomių k. žodis, kurį būtų sudėtinga išversti tiesiogiai. Tiesą sakant, jis nusako ne daiktą, o jausmą arba požiūrį. „Sisu“ reiškia ryžtą ir drąsą įsigilinti bei toliau kovoti, net kai esi išsekęs ir nebegali tęsti. „Sisu“ yra tai, kas suteikia papildomų jėgų veržtis į priekį. Tuomet atrodytų, kad tik naujausia Lappset lauko sporto įrangos linija padės atrasti savo vidinį „Sisu“ ir jį sustiprinti.

Įvairūs ir visa apimantys „Sisu Fitness“ treniruočių su svarmenimis įrenginiai suteikia tokią naudotojo patirtį, kuri gali būti pritaikyta pagal kiekvieno poreikius ir galimybes. „Sisu Fitness“ reguliuojamas vidinis darbas reiškia, kad galite nusistatyti jums patogų svorį, nesijaudindami, kad susimušite pirštus tarp sunkių lėkščių, pavyzdžiui, sporto salėje.

„Sisu Fitness“ įrenginiai ne tik atkreipia dėmesį ir yra pagaminti iš kokybiškų, patvarių medžiagų, bet ir yra lengvai montuojami bei prižiūrimi, taip sutaupant savivaldybėms ir bendruomenėms daugybę lėšų, nes visi ieško būdų, kaip sumažinti išlaidas.

SISU INCLINED BENCH PRESS
SISU BICEP CURL
SISU ACCESSIBLE PRESS
Vaikinas sportuojantis parkūru

Parkūras

Parkūro tikslas – išvystyti sklandų, netrukdomą judėjimą teritorijoje, paprastai miesto aplinkoje, įveikiant kliūtis bėgant, šokinėjant ir laipiojant. Nors parkūras yra gatvės sportas, parkūro parkai vis labiau tampa populiaresni. „Dash Parkour“ zonos užtikrina didesnį veiklos tankį, todėl čia galima atlikti daugybę įvairių judesių. Mastelio keitimas leidžia treniruotis ir pradedantiesiems, ir labiau pažengusiems vienoje vietoje. Parkūro parkai, sukurti ir išbandyti pagal ES standartus, todėl išlieka puikios būklės.

PARKOUR S1 PK18 LAYOUT
PARKOUR M1 PK18 LAYOUT
PARKOUR S1 PK18 LAYOUT

Pažaiskime tuk tuk žaidimą!

Pamirškite viską, ką manėte žiną apie klasikinį tuk tuk žaidimą. Na, ne viską, bet tarkime, „Lappset TAG“ yra nauja ir atnaujinta žaidimo versija. Galioja tos pačios taisyklės, tačiau dabar galite pridėti parkūro ir kliūčių ruožo elementų, kad treniruotė būtų visapusiška ir smagi. „Lappset TAG“ žaidimas, skirtas įvairiems įgūdžių lygiams ir sukonstruotas naudojant neslystančius paviršius, padeda sustiprinti raumenis bei padidinti judrumą, žaidžiant atokiau vienas nuo kito.

tag1_gym
TAG 1 PK18 LAYOUT
tag2-layout-gym
TAG 2 PK18 LAYOUT
tag 3 layout gym
TAG 3 PK18 LAYOUT

Funkcinė treniruotė

Išpopuliarėjęs dėl kūno rengybos varžybų, tokių kaip „Crossfit Games“, „Tough Mudder“ ir pan., Lappset Fitness apjungia daugybę skirtingų pratimų ir disciplinų kompaktiškame ir efektyviame įrenginyje, kuriam nereikia daug erdvės. Įrenginys, sukurtas bendradarbiaujant su 2009 m. intensyvios mankštos pasaulio čempionu Mikko Salo, yra patikimas, todėl aišku, kad tai buvo ne kažkas, kas buvo sukurta siekiant patenkinti esamą poreikį, bet ir yra kruopščiai suplanuota bei meistriškai sukurta lauko sporto įranga, kuri mielai naudojama jau daugiau nei dešimtmetį.

Be to, Lappset Fitness zonos yra nemokamos, todėl jomis gali mėgautis visi, atliekant pagrindinį vaidmenį kuriant socialiai ir ekonomiškai įtrauklius sporto objektus miestuose.

SKAITYTI DAUGIAU APIE FITNESS

Mažas Fitness treniruoklių parkas
FITNESS PARK S
Vidutinio dydžio Fitness treniruoklių parkas
FITNESS PARK M
Didelis Fitness treniruoklių parkas
FITNESS PARK L

Treniruotės su kūno svoriais

Turime „Sisu Fitness“ ir „Lappset Fitness“, o dabar pristatome „Sisu Fitness Frame“ – abiejų pirmiau minėtų geriausių funkcijų derinį, papildytą skambučiais ir švilpukais, kad sportuoti būtų dar smagiau.

Naujausias Lappset lauko sporto pasiūlymas – pakelti funkcines treniruotes su „Sisu Fitness Frames“ į naujas aukštumas, net ir neturint tam daug erdvės. Žaidėjų skaičius neribojamas, tad vienu metu su didžiausia „Sisu Fitness Frame“ įranga gali lengvai treniruotis net iki 20 žmonių. Kalbant apie įprastas intensyvios mankštos sporto sales, jos paprastai būna didelės ir įrengtos sandėlio rūsyje. Jei jūsų tikslas yra išgyventi „siaubo filmą“, įranga padės sukurti puikią nuotaiką, tačiau smagiau treniruotis gryname ore, pučiant vėsiam vėjeliui, o be to, nereikia dūsti nuo kitų žmonių prakaito kvapo.

Nesvarbu, ar sportuojate vieni, ar su draugais, „Sisu Fitness Frame“ yra viską iš esmės keičiantis lauko sporto inventorius, turintis puikią ateitį.

SISU FITNESS FRAME S
SISU FITNESS FRAME M
SISU FITNESS FRAME L

Žaidimai fiziniame pasaulyje

„Yalp Interactive“ interaktyvios sporto vietos atsiranda visame pasaulyje, o šiuolaikinės technologijos suteikia platų naujų ir įdomių galimybių spektrą!

Šis interaktyvus žaidimas ir sportas – tai sąsaja tarp skaitmeninio ir realaus pasaulio. Žaidimų pasaulis ugdo vaizduotę, moko, siūlo linksmybes, įvairovę, jaudulį siekiant kito lygio ir galimybę pritaikyti lygius kiekvienam žaidėjui atskirai. Fizinis pasaulis suteikia fizinio aktyvumo, socialinio bendravimo, įsitraukimo į bendruomenę ir malonaus buvimo lauke pojūtį. Apjungus abu pasaulius, mūsų pažanga pakyla į kitą lygį. Interaktyvų žaidimą laikome „geriausiu abiejų pasaulių deriniu“.

Naujiena! „Yalp+“ programėlė

Pereikite į kitą lygį! Nustatę rezultatą vienoje iš mūsų interaktyvių priemonių, žaidėjai gali jį matyti ir „Yalp+“ programėlėje. Programėlės nėra būtina naudoti kartu su įrenginiais, tačiau ji leidžia žaidėjams matyti rezultatą ir dalyvauti pasaulinio lygio varžybose.

Interaktyvios sporto vietos gali įkvėpti naują kartą būti aktyvią ir sveikai gyventi!

Yalp+ App

Nedvejodami susisiekite su mumis, jei kyla bet kokie klausimai

Peržiūrėkite mūsų
gaminius